Workshops

Karin O vinge

Op hekserij en sjamanisme handgemaakte voorwerpen en sieraden. Met mijn meer dan 50 soorten kruiden, veelal uit eigen tuin, geef ik een kruidenreading.

 

Team Haagse Schutters

Wij zoeken de nieuwe Robin Hood of Willem Tell van Zoetermeer 2021, bent u dat? U heeft vast wel eens iemand zien boogschieten op TV of in de bioscoop en toen gedacht "Dat ziet er makkelijk uit, dat kan ik ook". U heeft nu de kans om het eens echt te proberen. Het Team Haagse Schutters is daar speciaal voor aanwezig op Historisch Zoetermeer. Man, vrouw kind, linkshandig, rechtshandig (of onhandig?), we hebben voor iedereen een passende boog om het eens vrijblijvend te proberen. Wie weet hoe goed u bent, kom het ons laten zien, kom naar het Team Haagse Schutters tijdens Historisch Zoetermeer.

Jo Schmink en zo

Mooiste creatieve uitspattingen zijn hier te vinden! Laat je omtoveren met fantasievolle schminkcreaties of kies een nieuw handgemaakt knuffelvriendje uit om heerlijk mee te knuffelen!

Jump Stilt crew

Wij zijn de jumpstiltscrew, having fun is what we do! We verzorgen entertainment en daarmee ook workshops voor het publiek wat ook entertainment geeft voor jong en oud!

Cool-arrow

Altijd al alles willen weten over verschillende soorten 'historische' bogen, historisch correcte schiettechnieken of materialen? Dan ben je bij cool-arrow aan het juiste adres! Wij kunnen je alles laten zien en uitleggen waar je ook maar vragen over hebt! Dit jaar zullen wij op Historisch Zoetermeer staan met onze kraam! Voor alle materialen en benodigdheden voor historisch boogschieten zijn bij ons te vinden! Voor alle stijlen en tijdsperiodes.