Boeken

Cathinca - Fantasyboeken en muziek

Laat je betoveren door de magische boeken van Cathinca van Sprundel. Met haar verhalen geïnspireerd op Keltische mythen, wist ze al vele lezers voor zich te winnen. Verlies jezelf in 'De vrouwe van Myrdin' en 'De held van Anwyn'. Dit jaar heeft ze twee sprookjesachtige 'Er was eens' verhalenbundels bij zich en zelfs een Engelse vertaling van De held van Anwyn. Scoor een handtekening of kom langs voor de gezelligheid.

Nimisa: elk boek een belevenis!

Fantasy, magisch realisme, thriller en horror, bij Nimisa vind je heerlijke boeken die je meenemen naar nieuwe werelden, eindeloze mogelijkheden en meeslepende avonturen.

Project Dizary

Dizary is een uniek project dat opengesteld is voor gastauteurs, kunstenaars en muziekanten. De verhaalwereld van Dizary is een groot labyrint waarin diverse fantasy verhalen afspelen. Elk verhaal is afzonderlijk te lezen, maar ze hebben altijd een link met elkaar. Als je meerdere boeken van Dizary lees, dan ga je ook het grotere plaatje herkennen. Patrick Berkhof begon in 2016 met zijn boek Dizary – Het levende systeem. Dit is een mooie introductie tot de verhaalwereld. In dit verhaal ontmoeten zes vreemden elkaar bij een vredesgilde. Ze hebben allemaal zo hun geheimen en toch ook iets gemeen: een magisch strafteken op hun hand. Ze krijgen zeven dagen de tijd om een goede daad te verrichten anders sterven ze.

Halis Logoon

Duik in een fantasywereld en ervaar spannende en magische avonturen met draken, eenhoorns en andere bovennatuurlijke zaken. Voor liefhebbers van schrijvers van Nederlandse bodem.

Celtica Publishing

Celtica Publishing - waar fantasy tot leven komt

AnderWereld

We zijn gespecialiseerd in tweedehands Fantasy, SF, YA en kinder/jeugd boeken en comics. Ook voor Mythen & Sagen, Historische Thrillers en overige boeken kun je bij ons terecht! Voornamelijk tweedehands, maar er komen steeds meer nieuwe boeken bij. Tevens verkopen wij diverse bookish goodies.