Souvenirs

Celtic World

Wij verkopen Schotse kilts met alle denkbare toebehoren. Ook verkopen wij sieraden, (wand)ornamenten, muziekinstrumenten, cd's, cadeau artikelen en nog veel meer! Zoekt u iets speciaals op Keltisch gebied? Neem gerust contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!

Heksig

De magische marskramer met een kraam vol magie, heksigheden, handgesmeden sieraden en rariteitn. Kom toveren en verwonderen.

Faery Goods

Faery Goods verkoopt fairy huizen en fairy deuren, fairy garden accessoires, en fantasy beelden, zoals draken, fairies, en eenhoorns.

Metal man Ed

Zelf gemaakte fantasy producten en fantasy wapens. Voor als je echt iets bijzonders wilt en echt van alles, ook op bestelling.

Leather Leaves

Leather Leaves maakt unieke handgemaakte produkten van leer, elfdendorpen en minituintjes. Naast de spullen voor de markt maken we ook regelmatig produkten in opdracht.

The Native Dutch Clan

Wij zijn The Native Dutch Clan en verkopen mooie spirituele producten, maar vooral wat we zelf mooi vinden, daarom staan we 100% achter ons assortiment. Hierbij moet je denken aan: Wierook, Wierook branders, Sieraden, Tarot, Doosjes en Kistjes, Wandkleden, Feng Shui raamdecoratie, Wanddecoratie en nog veel meer. Ook maken we veel zelf natuurmateriaal, zoals hout, leer, hoorn, steen en bot. Hiervan maken we onder andere Runen en Ogham, Pendelplaten, Altaarplaten, Riemtassen, Drumstokken, Sieraden en wat we nog meer in een creatieve bui verzinnen. Onze inspiratie putten we uit de oude religies en culturen van over de hele wereld zoals: Germaans, Noors, Pagan, Wicca, Keltisch, Viking, Native American en Boeddhisme.

EldirsarCrafts

Handgemaakte middeleeuwse/fantasy producten en lederen kostuumtoebehoren. Van drinkhoorns met lederen houders en riemen tot van foam gemaakte hoorns en resin sierraden.

Taranartos

Bij ons vind je mede vanuit gans Europa!

 

Crearub

Stap in een wereld vol creativiteit.

Elsiera

Steampunk, hoeden, leer, flesjes, houten horloges, mechanische vestzakhorloges, themasieraden, thema-kinderkleding en meer. Bezoek ons 'warenhuisje' op de markt.

Mederij Marcus

Mederij Marcus is de plek waar je moet zijn als je Mede of (honing) Bier wilt proeven zonder kunstmatige toevoegingen! Als imker weet Marcus de honing te laten schitteren in zijn producten. Kom langs voor een gezellige Brabantse-Babbel, een lekker glaasje om te proeven en een paar mooie flessen om zelf mee naar huis te nemen!

Zwaardenkoning

Al jaren staan wij op festivals met de verkoop van sier en echte messen,zwaarden en zakmessen. Daarnaast geven wij in samenwerking met het festival zwaardvecht lessen waardoor de lessen gratis zijn voor de bezoekers.

De Witte Swaen

Bij ons kun je terecht voor leuke fantasy en viking accesoires. Om thuis een fijne sfeer te creëren of om cadeau te doen. Wij hebben o.a. kussenslopen, wandkleden en sierraden.

Things - Meraki Joy

Wij bieden zelfgemaakte sieraden, foto's, accesoires en 3D prints met dieren aan.

Touch by a totem

Wij bieden zelfgemaakte krachtvoorwerpen, krachtdieren, edelstenen, spirituele voorwerpen en drums aan.

Green Anvil

Smederij Green Anvil is een zelfgebouwde smederij met een grote houten blaasbalg constructie. Gedurende het weekend wordt er van alles in de smederij gemaakt zoals messen, kettinghangers, gebruiksartikelen maar ook items op bestelling van zowel deelnemers als bezoekers.

By Moragh

Voor al jouw Witchy Musthaves

Spooky stuff

Handgemaakte homedecoratie met een duister randje

Pine Alde Fantasy Craft

Handgemaakte Fantasy Craft van en met natuurlijke matrialen

Atelier Birgitta

Historisch perkament van Atelier Birgitta is 100% met de hand gemaakt door het recyclen van oude natuurlijke producten, zonder enige chemische toevoeging. Bij mijn stand vertel ik je er graag alles over en kunt u zien welke mooie producten je er van kunt maken.

Maggie’s Miracles

Fáilte*☘️, Welkom bij "Maggie’s Miracles". Dé webshop voor Kristalkaarsen, Witchbottles, Stenen, Dreamcatchers, Thee, Lifestyle en meer....... Kom bij ons kijken en laat u verrassen door ons mooie, (vaak unieke) aanbod.

 

 

Theo Oteman

2e hands en uit eigen collectie schilden en zwaarden.Posters vooral heavy metal.